Pauline Joosten

Mijn naam is Pauline Joosten, 48 jaar, geboren en getogen in Willemstad. Getrouwd met Daan en moeder van 4 kinderen. Binnen Moerdijk Lokaal heb ik mijn draai helemaal gevonden en ik ben er trots op om deel uit te maken van deze fijne partij, die ook constructief heeft samengewerkt met de andere partijen binnen de gemeente Moerdijk.
De slogan Duidelijke Taal is er eentje die op mijn lijf geschreven is; zeg wat je doet, en doe wat je zegt.
In de afgelopen raadsperiode hebben we met Moerdijk Lokaal hard gewerkt om het goede te doen voor alle kernen in de gemeente Moerdijk, maar goed kan altijd beter, met name voor de kleine kernen. Ik ben er trots op dat we uit nagenoeg elke kern van de gemeente Moerdijk iemand hebben gevonden om aan te sluiten bij Moerdijk Lokaal. Want het is belangrijk dat we weten wat er in elke kern onder de mensen leeft, zodat we daar me aan de slag kunnen. Waar zit vooral de bezorgdheid, en hoe kunnen we een verbeterslag maken.
Naast het fractievoorzitterschap heb ik in de afgelopen vier jaar ook de bestuurlijke verantwoordelijkheid genomen om de commissie Sociale Infrastructuur voor te zitten. Dankbaar ben ik voor het vertrouwen dat mij hiervoor door de gemeenteraad is gegeven. Ik heb het met veel plezier gedaan.
ik ben er klaar voor om de komende periode mét u en vóór u te bouwen aan een gezond en leefbaar Moerdijk. De meeste affiniteit heb ik met het sociale domein. Zeker in de tijden van lockdowns heb ik door het initiatief ‘Meiden met een Missie’, dat ik opstartte met vriendin en partijgenoot Hadewych, van zeer dichtbij gezien wat er beter kán en beter moét; voor jong en oud! Er is werk aan de winkel en u mag op mij rekenen.
Pauline Joosten,
Fractievoorzitter Moerdijk Lokaal.