Ingrid Kleijn


Wat leuk dat je meer over me wilt weten!

Al bijna 25 jaar loop ik mee in de lokale politiek. Waarvan alweer 5 raadsperiodes. De eerste was nog voor de gemeente Klundert. En sinds de herindeling voor de gemeente Moerdijk.  Ik heb veel collega raadsleden zien komen en weer zien gaan. Net als 5 burgemeesters trouwens.

Politiek is voor mij inmiddels een uit de hand gelopen hobby. Het zit 24/7 in je hoofd en overigens ook in mijn hart, terwijl ik ernaast ook nog gewoon kostwinner ben en een gezin draaiend moet houden. Toch staat het maatschappelijk belang voor mij altijd hoog op mijn agenda. Mijn kinderen weten niet beter, de maatschappij.. dat ben jij!

Dus niet alleen maar roepen vanaf de zijlijn, maar ook je verantwoordelijkheid nemen en de dingen aanpakken die jij kunt veranderen. Ik hou van onze mooie gemeente, een fijne en veilige plek waar we met elkaar zuinig op moeten zijn.

Hoewel ik hier niet geboren ben, voel ik mij een echte Brabander. Wel met de Rotterdamse ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit. Het grootste gedeelte van mijn leven woon ik inmiddels in de gemeente Moerdijk, eerst in het mooie dorp Moerdijk, waar ik de warmte en saamhorigheid van een kleine hechte gemeenschap heb mogen ervaren, deze mensen zullen straks trots kunnen zijn op hun mooie centrale ontmoetingsplein en de haven mag van mij ook een mooie parel worden!

Vervolgens ben ik in het pittoreske stadje Klundert terechtgekomen, waar mijn 2 kinderen in alle veiligheid tot volwassenen zijn opgegroeid, mede ook dankzij de vele sportverenigingen en al hun hardwerkende vrijwilligers, die voor de leefbaarheid in een kern zorgen.

En nu woon ik in de grootste stad, Zevenbergen, midden in het centrum, dichtbij de winkels en de vele gezellige horeca en binnenkort ook de haven!

Als ondernemer en burger weet ik ook wat er zoal speelt.. ik sta dus midden in de maatschappij en wil me daarom heel graag weer voor jouw/uw belangen blijven inzetten!