Fred Schaaf

Mijn naam is Fred Schaaf, 56 jaar oud geboren in Rotterdam en ik woon sinds 2000 in Willemstad.
Ik ben getrouwd met Yvonne en samen hebben we één zoon. In het dagelijks leven ben ik Zorginkoper bij een grote landelijke zorgverzekeraar. Met Moerdijk Lokaal zijn we partij die aandacht heeft voor iedereen binnen de gemeente Moerdijk. Oog voor de detail en de “kleintjes” want het draait om iedereen binnen de gemeente Moerdijk.
Duidelijke taal en recht door zee daar hou ik van, dan weet je gelijk waar je staat als partij en de keuzes die je maakt. Samenwerken is belangrijk, maar met behoud van je eigen kleur. Herkenbaar zijn maakt dat je kunt onderscheiden en zichtbaar blijft. Dit alles in een gemeente waar je met z’n allen moet doen.
Vanuit mijn werk heb ik veel kennis van de zorg in het algemeen en weet ik waar de kansen liggen om te zorgen dat zorg de juist “zorg” is voor iedereen. Betaalbaar en haalbaar, met oog voor de burger en de kosten. Want dan alleen blijft het toegankelijk voor iedereen!
Moerdijk Lokaal is de partij die weet wat er elke kern speelt, we zijn bereikbaar, herkenbaar en wij zorgen voor de vertaling naar de raad om te zorgen dat iedereen zich kan herkennen. Een stem op Moerdijk Lokaal is de meest lokale stem die er is, op mij kunt u rekenen.