Dylan de Wolff

Hey ik ben Dylan, een 20 jarige knul uit Den Hoek die HBO ICT studeert aan Fontys.

Door mijn interesse in de politiek was ik in contact gekomen met Moerdijk Lokaal, ik liep mee met enkele van hun fractievergaderingen en verdiepte me verder in de partij. De partij sprak me wel aan en ik besloot me bij hun te voegen, en de daarop volgende fractievergaderingen allen bij te wonen. Verder verdiepte ik me ook nog meer binnen gemeentelijke politiek door de commissie-, en raadsvergaderingen bij te wonen, zodat ik kon ervaren hoe het was binnen de gemeenteraad. Samen met enkele mede kandidaten reisde ik mee naar Den Bosch waar het landelijke raadsledencongress werd gehouden, hier volgde ik workshops om me voor te bereiden op de rol van raadslid, en kon ik in gesprek gaan met ervaren raadsleden en andere adolescent kandidaten zoals mij.

Met mijn jonge leeftijd heb ik niet de (levens)ervaring zoals die van mijn collegas, maar juist daarom zal ik als jong persoon een perspectief bieden wat de belangen van de jeugd vertegenwoordigd. Zelf ben ik ook studerend binnen de ICt sector, en mede daardoor wil ik met mijn jeugdige en technische visie een goede bijdrage leveren aan een gemeentebeleid wat een oog heeft op de toekomst. Als kandidaat uit Zevenbergschen Hoek wil ik de belangen van de inwoners uit mijn dorp en omstreken vertegenwoordigen, en bied ik een alternatief voor de huidige kandidaten uit mijn kern.

En nu nog even een persoonlijk stukje. Mijn studie neemt natuurlijk niet al mijn tijd op, anders zou ik mezelf niet als kandidaat beschikbaar stellen voor Moerdijk Lokaal. In mijn vrije tijd ben ik nogal eens bezig met mijn studie, alhoewel dat meestal is in de vorm van kleine projecten die overlappen tussen leerstof en mijn interesses. Maar daarnaast bestaat mijn vrije tijds besteding grotendeels uit geek dingen, dingekes zoals videogames of comics, soms tabletop rpgs of een boek. Natuurlijk ben ik ook als vrijwilliger actief binnen de speeltuin op het dorp, en heb ik geholpen bij cultureel-maatschappelijke evenementen zoals Halloween en Sinterklaas, en zal ik dit in de toekomst ook blijven doen.

Zoals ik al zei ben ik niet al te druk, en ben ik bereid om mij 100% in te zetten om een bijdrage te leveren aan het gemeentebeleid. Ik ben te vinden als kandidaat voor raadslid op de zesde positie van onze lijst.