David Harting

Ik ben David Harting, woonachtig in Bosselaar Zuid, Zevenbergen sinds 2017 met vrouw en zoontje van bijna 4. Daarvoor even in Dordrecht gewoond en opgegroeid in midden-Brabant. Wonen in Moerdijk is voor mij een verademing ten opzichte van Dordrecht, het gemoedelijke van Brabant wat mij als Brabander natuurlijk aanspreekt, maar ook het gemak van dingen regelen en afspreken in de buurt.
Ik ben graag betrokken bij wat er gebeurt in onze mooie gemeente, maar ik zie ook vaak verbeterpunten. Wat mij aanspreekt aan Moerdijk Lokaal is waar ze voor staan; “Duidelijke Taal”. Geen geneuzel over onzin, maar gewoon zeggen waar het op staat.
Ik hoop met mijn betrokkenheid bij Moerdijk Lokaal wat inzichten mee te kunnen geven vanuit de inwoners zodat het wonen in Moerdijk net even wat prettiger en leefbaarder wordt voor iedereen. Dat is tenslotte wat we allemaal willen, meer de menselijke maat in de bureaucratie terugvinden.