Anja de Bont

Mijn naam is Anja de Bont, 52 jaar.
Woon nu 30 jaar in Zevenbergen kom van oorsprong uit Oudenbosch. Heb 26 jaar bij de marskramer in Zevenbergen gewerkt waar vele mij ook van kennen.
Ben ook vele jaren actief geweest in ouderraden van scholen. Ook op sportief gebied ben ik actief in de wielersport.
Heb 22 jaar in de or/Cor van marskramer / Blokker gezeten dus weet wat het is om voor mensen op te komen.
Nog 2 spannende dagen voor de verkiezingen los barsten.
Voor mij de eerste keer dat ik op een lijst sta bij een gemeenteraadsverkiezing.
Geen persoonlijke campagne gevoerd alleen via Facebook en instagram omdat ik dacht die 10e plaats op de lijst is om te beginnen prima.
Nu de verkiezingen dichterbij komen wil je toch zoveel mogelijk stemmen halen. Misschien is dat toch ook weer heel typische iets wat bij mij hoort.
“ALS IK ERGENS VOOR GA, JA DAN GA IK ER OOK VOOR”
Krijg de laatste dagen vragen wat en hoe denk jij iets voor de burger te kunnen doen.
Ten eerste kan ik niets alleen en zullen wij het als Moerdijk Lokaal moeten doen. Hoe meer stemmen ik krijg hoe beter wij er ook als partij uit gaan komen. Vertrouw erop dat ik me zelf niet onder laat sneeuwen door mensen die denken meer te zijn en zo kennen vele mij ook wel. Heb de laatste weken veel over de politiek gelezen en vooral de stukken die de gemeente Moerdijk aangaan. Geloof me er liggen mooie plannen en hoop over 4 jaar terug te kunnen kijken op een politieke periode waar een derde van al die mooie plannen is gerealiseerd en ik me steentje aan heb kunnen bijdragen.
Beloftes dat alles wat er nu gezegd en beloofd wordt door alle partijen waar gemaakt gaat worden gebeurt natuurlijk nooit dat weten we ook. Sprookjes bestaan niet.
Natuurlijk is en vind ik het heel belangrijk dat mensen zich laten horen zodat duidelijk wordt wat burgers zouden willen en verwachten van de gemeentelijke politiek.
Dus vraag ik jullie om woensdag op mij te stemmen lijst 9 nummer 10 👍