Martijn Willegers

Ik ben Martijn Willegers, 30 jaar en ik woon in Zevenbergen met mijn vrouw Lindsay en zoontje Ryan. In het dagelijks leven werk ik als Software Ontwikkelaar en doe veel met computers. U kunt mij herkennen als u mij ziet lopen met Ryan in zijn stoere groene rolstoel, of aan het wandelen ben met onze 2 hazenwindhonden.
Vier jaar geleden ben ik bij Moerdijk Lokaal begonnen als burgerlid en heb ik mogen proeven wat het raadswerk inhoudt. Moerdijk Lokaal is een stabiele partij met oog voor de inwoner, we luisteren en houden van duidelijke taal. Inmiddels heb ik in die 4 jaar al lekker wat ervaring opgedaan en ben ik een vertrouwd gezicht in de commissie Fysieke infrastructuur. Er gaat waanzinnig veel tijd in zitten maar ik doe het met enorm veel plezier! Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik gesteund wordt door mijn vrouw. Als je zoveel tijd investeert in iets waarin je gelooft dan is dat enorm belangrijk. Een uit de hand gelopen hobby kan je wel stellen. Ik doe dit omdat ik graag iets voor een ander wil betekenen.
Ziet u mij lopen? Spreek mij gerust aan als u het ergens over wilt hebben waarvan u denkt dat we iets mee zouden moeten of kunnen doen.
Ik ben ook bereikbaar via Messenger en/of e-mail.
martijn.willegers@gemeenteraadmoerdijk.nl
https://www.facebook.com/martijn.willegers